Порівняльне мовознавство: лекції та семінари: навч.-метод посібник з курсу «Порівняльне мовознавство» для студентів факультету філології, історії та політико-юридичних наук. Видання друге, доповнене - Ролік, А. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Посібник призначений для студентів денної і заочної форм навчення факультету філології, історії та політико-юридичних наук і охоплює найбільш загальні теоретичні і практичні питання зіставного мовознавства. Крім того він містить серію завдань до семінарських занять, за допомогою яких студенти зможуть закріпити отримані знання.
Keywords: мовознавство; порівняльне мовознавство