Ніжин - європейське місто - Самойленко, Г. В.; Самойленко, О. Г. (My University, 2010)
"Ніжин - європейське місто" належить до серії видань, присвячених розгляду міст та містечок Чернігівщини, що мають давню історію, з точки зору їх європейської ідентичності. Авторами праць є провідні науковці, історики Чернігівщини.