Підготовка та захист курсової роботи з методики музичної освіти та методики роботи з хореографічним колективом - Гусейнова, Л. В.; Гусейнова, О. В.; Ростовська, Ю. О. (Видавництво НДУ, 2020)
У методичних рекомендаціях розглянуто весь процес підготовки та написання курсових робіт. Вони містять матеріал щодо підготовки, структури, літературного оформлення та захисту курсових робіт. Видання розраховане на студентів, які навчаються за освітніми програмами підготовки бакалаврів 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) галузі знань 01 Освіта / Педагогіка та 024 Хореографія галузі знань 02 Культура і мистецтво.