Розвиток іншомовної лексичної компетентності старшокласників засобами онлайн додатків для навчання лексики - Тименко, Катерина Андріївна (My University, 2024)
Науковий керівник: Таран О. М., к. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Смелянська В. В., к. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Павлюк Л.М., учитель англійської мови, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради.