Номінативний простір ЗАЛІЗНИЧНИЙ ТРАНСПОРТ в сучасній англійській мові - Коркін, Ігор Андрійович (My University, 2023)
Науковий керівник: Колесник Олександр Сергійович, доктор філологічних наук, професор; Рецензенти: Талавіра Наталія Михайлівна, кандидат філологічних наук, доцент; Бобер Наталія Миколаївна, кандидат філологічних наук, доцент.