Нові гоголезнавчі студії. Випуск перший (дванадцятий) - Барабаш, Юрій (My University, 2004)
Перший випуск Нових гоголезнавчих студій представляє монографію лауреата Державної премії України ім. Т. Г. Шевченка 2004 року, доктора філологічних наук, Барабаша Ю. Я., яка присвячена аналізу гоголезнавчого доробку вчених і критиків української діаспори. Розрахована на науковців, аспірантів, студентів та широке коло читачів, що цікавляться творчістю Миколи Гоголя.
Новые Гоголеведческие студии. Выпуск первый (двенадцатый)