Медійні конструкції як основа організації сучасного англомовного інтернет-дискурсу новин - Романенко, Оксана Миколаївна (My University, 2019)
Науковий керівник: Талавіра Наталія Михайлівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Рецензент (Потапенко С.І, доктор філологічних наук, професор) Рецензент (Ролік А.В., кандидат філологічних наук, доцент)