Кореляція якісних показників бульб картоплі залежно від термінів та умов зберігання - Козючко, Альона Григорівна (My University, 2018)
Галузь знань: 01 Середня освіта Освітньо-професійна програма Середня освіта (Біологія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Біологія) Освітній ступінь: магістр
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: Магістр. Викладач біології