Формування у дітей старшого дошкільного віку дисциплінованості у творчій ігровій діяльності - Попова, Людмила Олександрівна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.психол.н., доцент Пісоцький О. П. Рецензенти: канд. пед. наук, доцент. Матвієнко С. І. кан. пед. наук, доцент Фасолько Т. С.
Keywords: дисциплінованість; вольові риси характеру; вольова поведінка; творча ігрова діяльність дошкільників