Конспект лекцій з курсу квантової механіки. Ч.ІІ. Спеціальні задачі та методи квантової механіки - Шевчук, О. Г. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
У другій частині запропонованого конспекту з курсу квантової механіки поданий повний виклад лекційної компоненти навчального матеріалу присвячений спеціальним задачам та методам цього розділу теоретичної фізики у відповідності до вимог кредитно-модульної системи навчання за стандартами освітньо-професійної програми спеціальності 6.070200. «Прикладна фізика» напряму підготовки 0702, освітньо – кваліфікаційного рівня «бакалавр». Конспект містить виклад навчального матеріалу, який за критеріями професійних умінь та навичок освітньо-кваліфікаційної характеристиками спеціальності 6.070200. «Прикладна фізика» виноситься на самостійне опрацювання.Посібник розрахований на використання в навчальному процесі студентами напрямів підготовки «Прикладна фізика» спеціалізації «наноматеріали».
Keywords: квантова механіка; лекції