Нутрициологія та броматологія - Москаленко, О. В.; Циганков, С. А. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2022)
Навчальний посібник розроблений на основі загальних положень що хімічного складу будови та біологічного значення продуктів харчування, їх переробки, зберігання з метою максимального збереження харчової цінності. У посібнику розкрито вплив мікро- та макронутрієнтів на формування харчової цінності продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за хімічним та фармацевтичним напрямком, а також може бути корисним для викладачів та вчителів хімії різнорівневих закладів освіти з поглибленим вивченням хімічних дисциплін.
Keywords: нутрициологія; броматологія; мікронутрієнтів; макронутрієнт