ФОРМУВАННЯ ГРОМАДЯНСЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ «Я У СВІТІ» - Гудима, Людмила Василівна (My University, 2019)
Науковий керівник кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Дубровська Л.О. Рецензенти: кандидат педагогічних наук, докторант Інституту проблем АПН України, вчитель географії та економіки Ніжинської гімназії №3 Кирилюк С.Д. кандидат педагогічних наук кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Гордієнко Т.В.