Формування вербального інтелекту дітей дошкільного віку у дослідницькій діяльності - Супруненко, Ірина Вікторівна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.психол.н., доцент Пісоцький О. П. Рецензенти: канд. пед. наук, доцент. Пихтіна Н. П. кан. пед. наук, доцент Фасолько Т. С.
Keywords: вербальний інтелект; експериментальна діяльність