Культурно-етнографічні комплекси у сфері туризму - Кабанець, Оллександр Андрійович (My University, 2026)
Міністерство освіти і науки України Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя Навчально-науковий інститут природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій Кафедра географії, туризму та спорту Освітньо-професійна програма: Географія Галузь знань: 10 Природничі науки Спеціальність: 106 Географія КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр «Культурно-етнографічні комплекси у сфері туризму» Студента Кабанця Олександра Андрійовича Науковий керівник: Філоненко Ірина Миколаївна, кандидат географічних наук, доцент