Фiзико-математичні записки - (:unkn) unknown (My University, 2012)
До збірника включені наукові статті викладачів, наукових співробіт-ників та аспірантів кафедр вищої математики, прикладної математики, інформатики та освітніх вимірювань, фізики Ніжинського державного уні-верситету ім. Миколи Гоголя з актуальних питань вищої та прикладної ма-тематики, фізики, інформатики, освітніх вимірювань, методики викладан-ня дисциплін фізико-математичного циклу, загальних проблем педагогіки. Для фахівців у галузі математики, фізики, інформатики, освітніх ви-мірювань, педагогіки вищої та середньої школи.
Збірник наукових праць