Культурологічний вимір сучасної гуманітаристики: збірник матеріалів міжнародної наукової конференції - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У збірнику вміщено матеріали міжнародної наукової конференції «Культурологічний вимір сучасної гуманітаристики», підготовлені до друку студентами та науковцями ЗВО України. Публікації присвячено актуальним проблемам мовознавства, лінгводидактики, перекладознавства, методико-літературним та літературознавчим аспектам навчального процесу на сучасному етапі. Для студентів та викладачів філологічних факультетів ЗВО, учителів-словесників. Відповідальність за зміст публікацій несуть автори.