Вирощування зернових культур на Чернігівщині: агрокліматичний аспект - ЛАВРІНЕНКО Ольга Сергіївна, Ольга Сергіївна (My University, 2018)
Магістерська робота наздобуттякваліфікації: магістргеографії, туризмознавець, викладач географії Галузьзнань: 10Природничі науки Освітньо-професійна програма: географія туризму Спеціальність: 106 Географія Науковийкерівник: канд. геогр. наук, доцент Остапчук В.В. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Філоненко Ю.М. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій Харченко О. М.