БІОХІМІЧНІ АСПЕКТИ РАННЬОЇ ДІАГНОСТИКИ ПОРУШЕНЬ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ НИРОК У ПАЦІЄНТІВ З СЕРЦЕВО-СУДИННИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ - Куценок, Юлія Вікторівна (My University, 2020)
Науковий керівник: д.б.н., професор кафедри біології Кучменко Олена Борисівна