Організаційна психологія та психологія праці: навчально-методичні рекомендації для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» - Щотка, О. П. (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Навчально-методичні рекомендації розкривають мету, зміст, структуру навчальної дисципліни «Організаційна психологія та психологія праці», а також містять керівництво до практичних занять та самостійної роботи.