Регіональний ринок праці: суспільно-географічне дослідження на прикладі Чернігівської області - Давиденко, Артур Віталійович (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник Барановський М.О., доктор географічних наук, професор Рецензенти: Алєшугіна Н.О., к. е. н., доц., доцент кафедри аграрних технологій та лісового господарства Національного університету «Чернігівська Політехніка» Афоніна О.О., к. г. н., доц., доцент кафедри географії, туризму та спорту НДУ імені Миколи Гоголя