НОВІТНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПУБЛІЧНОЇ І КУЛЬТУРНОЇ ДИПЛОМАТІЇ - Мицик, Л. М. (My University, 2023)
Навчально-методичний посібник віддзеркалює зміст, мету і завдання курсу «Новітні тенденції публічної і культурної дипломатії», вміщує авторську навчальну програму курсу, плани семінарських занять, списки рекомендованих джерел і літератури до кожної теми заняття та до курсу в цілому. Курс покликаний розкрити роль публічної дипломатії в демократизаційних процесах сучасності, можливості громадського та культурного діалогу у створенні позитивного іміджу держави в міжнародному середовищі. Посібник відповідає вимогам кредитно-модульної системи організації навчального процесу. До посібника включені методичні матеріали до усіх основних форм навчальної діяльності студентів (лекція, семінар, підсумковий іспит ) та розгорнута характеристика системи її оцінювання Посібник розрахований на студентів гуманітарних та соціально- політичних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів.
Keywords: Новітні тенденції публічної і культурної дипломатії; навчально- методичний посібник