ЕВОЛЮЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ - Горошко, О. Л. (My University, 2024)
Стаття «Еволюція освітнього процесу» розглядає історичний розвиток освіти та вплив різноманітних факторів на її трансформацію, починаючи з перших форм передачі базових знань від старших поколінь до молодших, і закінчуючи сучасними тенденціями, такими як персоналізація навчання, активне залучення студентів та розвиток критичного мислення. Стаття підкреслює необхідність адаптації освітнього процесу до змін у суспільстві з метою забезпечення якості освіти та задоволення потреб сучасного суспільства.
Keywords: еволюція освітнього процесу; історія розвитку освіти; адаптація до змін; суспільні потреби; інформаційні технології; підготовка до професійного життя