Географічні особливості сучасних кліматичних змін на Землі - Мазило, Сніжана Сергіївна (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр Географічні особливості сучасних кліматичних змін на Землі Студентки Мазило Сніжани Сергіївни Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Філоненко Юрій Миколайович, кандидат географічних наук, доцент