Тема Голокосту в збірці Маріанни Кіяновської "Бабин яр. Голосами": екстравертивний та інтровертивний аспекти - Коськін, Денис Олександрович (My University, 2023)
Науковий керівник – Ю.І.Бондаренко, доктор пед. наук, професор кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Рецензент – О. В. Забарний, к. пед. н., доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культ та журналістики Рецензент – С. В. Зінченко, к. філол. наук, доцент