Формування соціального досвіду в дітей старшого дошкільного віку засобами театралізованої діяльності - Харченко, Катерина Василівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Матвієнко Світлана Іванівна, канд. пед. наук, доцент Рецензенти: Голота Наталія Миколаївна, канд. пед. наук, доцент Пісоцький Олександр Петрович, канд. психол. наук, доцент.
Наукова робота присвячена аналізу проблеми формування соціального досвіду у дошкільників 6-7 років. Здійснено науковий аналіз поняття «соціальний досвід». Визначено особливості засвоєння соціального досвіду дітьми старшого дошкільного віку. Надано соціокультурну характеристику театралізованої діяльності як засобу формування соціального досвіду дошкільників. Проведено експериментальне дослідження з виявлення та перевірки організаційно-педагогічних умов формування соціального досвіду в дітей дошкільного віку засобами театралізованої діяльності. Розкрито методику організації роботи з перевірки організаційно-педагогічних умов формування соціального досвіду в дітей старшого дошкільного віку в театралізованої діяльності. висвітлено результати проведеної експериментальної роботи.
Keywords: соціальний довід; театралізована діяльність дошкільників