Нові гоголезнавчі студії. Випуск другий (тринадцятий) - (:unkn) unknown (My University, 2005)
Розрахована на науковців, аспірантів, студентів та широке коло читачів, що цікавляться творчістю Миколи Гоголя.
Новые Гоголеведческие студии. Выпуск второй (тринадцатый)