Історія Ніжинської Вищої Школи (1805-2016) - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2017)
Бібліографічний покажчик «Історія Ніжинської вищої школи. 1805−2016» дозволяє зазирнути у минуле і відтворити атмосферу далеких і близьких років діапазоном у 211 років. Має стати у пригоді тим, у кого є інтерес до цієї теми.