Історія середніх віків. Частина 1. Раннє та класичне середньовіччя (V – середина ХIV століття) - Кедун, І. С.; Лейберов, О. О.; Прудько, В. О.; Самойленко, О. Г. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичні матеріали віддзеркалюють зміст, мету та завдання курсу “Історія середніх віків. Раннє та класичне середньовіччя”. У матеріалах представлена робоча програма курсу, плани семінарських занять з методичними рекомендаціями до них, тематика реферативних повідомлень, завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів, обов’язкова та додаткова література, орієнтовний перелік питань для самопідготовки. Методична розробка розрахована на студентів історичних та політологічних спеціальностей вищих навчальних закладів та стане їм у нагоді для самостійної підготовки до складання екзамену, написання курсових та дипломних робіт.
Історія середніх віків. Частина 1. Раннє та класичне середньовіччя (V – середина ХIV століття): навчально-методичні матеріали та плани семінарських занять для студентів 2 курсу історико-юридичного факультету.