Методичні рекомендації щодо підготовки до комплексного кваліфікаційного екзамену (мовний компонент, методичний компонент) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня Спеціальність: 014 Середня освіта (Мова і література (німецька)). Галузь знань: 01 Освіта / Педагогіка - Блажко, М.; Щербак, О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичні рекомендації щодо підготовки до комплексного кваліфікаційного екзамену (мовний компонента, методичний компонент) є елементом Комплексу навчально-методичного забезпечення освітньої програми «Середня освіта. Німецька мова і література», «Середня освіта. Німецька мова та зарубіжна література». Видання містить методичні матеріали для проведення підсумкової атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, що навчаються за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (німецька)), галузь знань: 01 Освіта / Педагогіка.
Keywords: методичні рекомендації; мовний компонент; методичний компонент; 014 Середня освіта (Мова і література (німецька))