"Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку" - (:unkn) unknown (My University, 2015)
До збірника увійшли матеріали учасників ІІ Всеукраїнської сту¬дент-ської науково-практичної конференції "Сучасне дошкілля: актуальні проб-леми, досвід, перспективи розвитку", яка відбулася 9 жовтня 2015 року на факультеті психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя.
Збірник наукових статей студентів спеціальності "Дошкільна освіта"