ІНЕСА ВІТАЛІЇВНА МАРИСОВА - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2019)
Марисова Інеса Віталіївна – кандидат біологічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри зоології Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Автор більш ніж 250 наукових праць, які стосуються переважно екологічної орнітофауністики та палеорнітології; більше 30 навчальних посібників із зоології хребетних і біогеографії для ВНЗ та загальноосвітніх закладів, автор понад 20 навчальних кінофільмів до курсу "Біогеографія", знятих більш як у 35 країнах усіх континентів, крім Антарктиди.
До 90-річчя від дня народження. БІОБІБЛІОГРАФІЧНИЙ ПОКАЖЧИК