Методичні рекомендації до написання курсових робіт з філології (для здобувачів ОПП «Германські мови та літератури (переклад включно) – англійська та німецька мови» - Міщенко, Т. В.; Талавіра, Н. М.; Халимон, І. Й. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичні рекомендації охоплюють усі аспекти написання курсової роботи з філології. Вони містять детальні вимоги до змісту та оформлення роботи; покрокову інструкцію з її виконання; критерії оцінювання та порядок захисту; зразки оформлення різних елементів роботи (наведені в додатках). Посібник призначений для студентів та викладачів, які здійснюють наукове керівництво.