Методичні рекомендації з організації та проведення педагогічної практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з галузі знань 01 Освіта / Педагогіка за спеціальностями (розділ педагогіка) - Бобро, А. А.; Дубровська, Л. О.; Філоненко, О. С. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У методичних рекомендаціях подані матеріали, спрямовані на допомогу здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти в організації освітньої діяльності з учнями закладів середньої освіти ІІІ ступеня, що забезпечують профільну середню освіту, закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти. До методичних рекомендацій увійшли: робоча програма педагогічної практики, зразки та вимоги до оформлення звітної документації, додаткові матеріали щодо профорієнтаційної роботи. Для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, викладачів закладів вищої освіти, керівників та вчителів закладів середньої освіти ІІІ ступеня, що забезпечують профільну середню освіту, закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти
Keywords: методичні рекомендації; педагогічна практика; 01 Освіта / Педагогіка