Сучасні цивілізаційні виклики: Історія. Культура. Міжнародні відносини - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
У колективній монографії «Сучасні цивілізаційні виклики: Історія. Культура. Міжнародні відносини» європейський простір постає у багатогранному вимірі з широким хронологічним діапазоном. Акцентується увага на важливих подіях і явищах різних епох.