«Матеріалізація розмовної тональності на лексико- семантичному рівні» - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Науковий керівник: канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови Ролік А. В.; Рецензенти: канд. філол. наук, асистент кафедри теорії і практики перекладу з англійської мови Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка Данильченко І.В.; канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови НДУ ім. М. Гоголя Лєпухова Н.І.