Умови використання засад художнього краєзнавства в патріотичному вихованні дітей старшого дошкільного віку - Матвієнко, С. І.; Matvienko, Svitlana (Aotearoa publishing Nelson, New Zealand, 2018)
У статті розкрито специфіку художнього краєзнавства як одного із засобів патріотичного виховання дітей старшого дошкільного віку, визначено його структуру; розглянуто умови, які здатні надати ефективність процесу використання основ художнього краєзнавства у роботі з дітьми старшого дошкільного віку щодо їх патріотичного виховання. Ключові слова: художнє краєзнавство, патріотичне виховання, діти старшого дошкільного віку.
TERMS OF USE THE BASICS OF THE ART OF LOCAL HISTORY IN PATRIOTIC EDUCATION OF CHILDREN OF SENIOR PRESCHOOL AGE
Abstract. The article reveals the specificity of art local history as one of the means of Patriotic education of children of preschool age, defines its structure; the conditions that can determine the effectiveness of the process of using the basics of art local history in working with children of preschool age for their Patriotic education. Key words: art local history, Patriotic education, children of preschool age. Анотація. У статті розкрито специфіку художнього краєзнавства як
Keywords: художнє краєзнавство; патріотичне виховання; art local history; Patriotic education; патріотичне виховання дошкільників