МЕТОДИКА ВИВЧЕННЯ РЕГІОНАЛЬНИХ КОНФЛІКТІВ ПЕРІОДУ ХОЛОДНОЇ ВІЙНИ (ПАЛЕСТИНО-ІЗРАЇЛЬСЬКИЙ КОНФЛІКТ) В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ НОВІТНЬОЇ ІСТОРІЇ - Бабій, Василь Іванович (My University, 2023)
В роботі на прикладі однієї із тем з підручнику всесвітньої історії робиться спроба проаналізувати ключові методи викладання теми палестино-ізраїльського конфлікту. Автор роботи розглядає поняття “конфлікту”, причини виникне конфлікту
Keywords: Палестина; Ізраїль; конфлікт; методика; холодна війна