Практична підготовка магістрантів-психологів за освітньо-професійною програмою Психологія. Практична психологія: методичний посібник до стажувальної та виробничої практики магістрантів з галузі знань C Cоці альні науки, журналістика, інформація та міжнародні відносини, спеціаль ності С4 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія. Практична психологія другого (магістерського) рівня вищої освіти. Частина 1. Стажувальна практика - Литовченко, Н. Ф. (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
Методичний посібник пропонується на допомогу здобувачам у підготовці та проходженні стажувальної практики, яка спрямована на закріплення зв’язку теоретичних знань, одержаних магістрантами під час навчання, з практикою, розвиток творчого дослідницького підходу до майбутньої професійної діяльності, набуття навичок аналізу результатів своєї праці та самоосвіти. Методичний посібник містить пояснення загальних вихідних положень стажувальної практики, завдань магістрантів протягом практики, рекомендації щодо оформлення звітної документації та підготовки до підведення підсумків практики. У додатках наведено приклади виконання завдань практики, оформлення використовуваних наукових джерел.
Стажувальна практика
Стажувальна практика