Студентський науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення: збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (14 травня 2019 р., м. Ніжин) / за заг. ред. О. В. Лісовця. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2019. 247 с. - (:unkn) unknown (My University, 2019)
До збірника увійшли матеріали й тези ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Студентський науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення", яка відбулася 14 травня 2019 р. в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя і зібрала сто шість молодих науковців із вісімнадцяти навчальних закладів України, Білорусі і Польщі. Для студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів, науковців, фахівців соціальної сфери.