Атестаційний екзамен з географії: методичні рекомендації до виконання практичних завдань - Барановська, О. В.; Барановський, М. О.; Мирон, І. В.; Остапчук, В. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Посібник містить теоретичний матеріал і методичні рекомендації, необхідні для підготовки до складання атестаційного іспиту з географії першого освітнього рівня бакалавр. Наприкінці поданий перелік рекомендованих джерел. Посібник адресований студентам 4 курсу спеціальності 106 Географія (освітньо-професійна програма «Географія»), іншим студентам географічних спеціальностей закладів вищої освіти.
Keywords: географія; атестаційний екзамен