ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА В УКРАЇНІ Ч.2 - (:unkn) unknown (My University, 2014)
У збірнику містяться матеріали наукових праць студентів вищих нав- чальних закладів, що присвячені дослідженню проблем забезпечення прав людини в національному законодавстві. Розрахований на студентів, аспірантів, викладачів, науковців, практи- куючих юристів.
Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Ніжин, 21 листопада 2014 р.) Частина ІІ