Методичні рекомендації щодо написання есе до комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня. Спеціальність: 014 середня освіта (Мова і література (німецька)). Галузь знань: 01 Освіта / Педагогіка - Блажко, М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичні рекомендації щодо написання есе до Комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху розроблено з метою методичного забезпечення навчальної дисципліни «Практика усного та писемного мовлення» (4 курс), яка є обов’язковою компонентою ОПП «Середня освіта. Німецька мова і література», «Середня освіта. Німецька мова та зарубіжна література». Методичні рекомендації призначено для студентів 4 курсу, здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня.
Keywords: методичні рекомендації; есе; комплексний кваліфікаційний екзамен; 014 середня освіта (Мова і література (німецька))