ЕКОЛОГІЧНИЙ ТУРИЗМ: ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ, МІСЦЕ І РОЛЬ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - Хомиченко, Михайло (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Географія) Студента Хомиченка М. С. Науковий керівник: Філоненко І. М., канд. геогр. наук, доцент