Акафіст святителю Іоанну Тобольському, чудотворцю. Святитель народився у Ніжині. - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2011)
Морозов О.С. АКАФІСТ СВЯТИТЕЛЮ ІОАННУ ТОБОЛЬСЬКОМУ, ЧУДОТВОРЦЮ. СВЯТИТЕЛЬ НАРОДИВСЯ У НІЖИНІ. До 360-річчя від дня народження. - Ніжин, 2011
Keywords: Іоанн Максимович; Іоанн Максимович-Васильківський; Іоанн Тобольський; митрополит Тобольський; святитель