Особливості перекладу реалій на матеріалі сучасної англійської прози - Кобець, Єлізавета Олександрівна (My University, 2024)
Науковий керівник: Чувакова Тетяна Григорівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя; Рецензенти: Халимон І. Й., канд. педаг. наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя; Міщенко Т. В., канд. філ. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя;