Фiзико-математичні записки - (:unkn) unknown (My University, 2013)
До збірника включені наукові статті викладачів, наукових співробіт-ників та аспірантів кафедр вищої математики, прикладної математики, інформатики та освітніх вимірювань, фізики Ніжинського державного уні-верситету ім. Миколи Гоголя з актуальних питань вищої та прикладної ма-тематики, фізики, інформатики, методики викладання дисциплін фізико-математичного циклу. Ряд статтей присвячено 145 річниці з дня народ-ження видатного україньского математика Георгія Вороного. Для фахівців у галузі математики, фізики, інформатики, освітніх ви-мірювань, педагогіки вищої та середньої школи.
Збірник наукових праць