Географія світового господарства - Афоніна , О. О. (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Практикум містить завдання до аудиторних занять з курсу «Географія світового господарства». Кожна тема включає перелік контрольних запитань та практичних завдань. Практикум призначений для здобувачів вищої освіти першого(бакалаврського)рівня зі спеціальностей 106 Географія, 103 Науки про Землю,014 Середня освіта (Географія).