Вісник студентського наукового товариства Випуск 28 - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Матеріали надруковані в авторській редакції. За достовірність фактів, цитат, власних назв, посилань на джерела та інших відомостей відповідають автори публікацій.
Keywords: вісник; студентське наукове товариство