Психологія особистості - Кресан О. Д. (НДУ ім. М. Гоголя, 2014)
Методичні матеріали "Психологія особистості" мають на меті допомогти студентам у підготовці до занять та самостійної роботи з даної дисципліни. Дані матеріали включають в себе методичні реко мендації, матеріали для підготовки до занять, до індивідуальної та самостійної роботи студентів. Їхній зміст відповідає навчальній про грамі з даної дисципліни за спеціальністю "Психологія". Рекомен довано для студентів, які вивчають психологію особистості, викла дачів, а також для всіх, хто цікавиться психологією особистості.