Дитяча педагогічна психологія : лекції - Пихтіна, Н. П. (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
Навчальний посібник вміщує лекційний матеріал з навчальної дисципліни "Дитяча педагогічна психологія". Відповідно до логіки тем, визначених програмою навчальної дисципліни, у посібнику представлені розгорнуті лекції, які об’єднані у відповідні три розділи: загальні питання дитячої психології, психологічні особливості розвитку дитини від моменту зачаття до 6–7 років, педагогічна психологія як наука про розвиток, навчання, виховання, дитини. Кожна тема представлена відповідною логікою змісту: назва теми, план лекції, Рекомендована література, виклад змісту лекції за означеними питаннями, запитання та для самоперевірки та самоконтролю.